Jippii, uutta talkooiltamaa tiedossa, kaksikin: 15.9. sunnuntai (kello 12:00) sekä 21.9. lauantai (kello 12:00).

Kävipä niin kivasti että saatiin lupa kaataa lisää puita. Viime kerralla homma sujui niin luonnikkaasti että eiköhän laiteta samantien kaksi talooiltamaa kalenteriin, hi.

Talon vieressä on vielä pari ”vaarallista” isoa puuta jotka olisi syytä laittaa päiviltään ja lopulta takan pesään. Myös yksi puu uhkaa harusvaijeria huonolla kunnollaan. Viime kerrasta jäi vielä kasa halkoja pilkottavaksi joten se olisi myös yksi jatkettavista töistä.

Tällä kertaa pyytäisimme taas mukaan samoja varusteita: moottorisahoja, oksasaksia, kunnon hansikkaita (itselle), sekä klapikoneita. Mitä useampi työkalu, sitä nopeammin työt etenee ja mahdollisesti tulee valmiiksi saakka.

Siis kalenteriin 15.9. sunnuntai sekä 21.9. lauantai! Kahtena kertana pölkyt on väkisinkin pinossa ja saadaan lämmitellä parikin talvea niillä :) Ilmoituksia otetaan vastaan (oh1sdr omakutsu) niin saadaan arviota paikalle tulijoista, mutta saa tulla ilmoittamattakin!!

Ja hei, ollank me ny teit ilma hyvää hamssiaiheist mielt, virvokkei, makkara ja pulla päästetty talkopaikalt pois?

73 de OH1AA puuhalijat

Vastaa