Rotavuori OH1AU toiminassa ja aktivoitu jälleen vuoden ensimmäisessä NAC:ssa.

Rotavuori on vaatinut suuria effortteja tullakseen taas uudestaan ääneen. Sopimus on neuvoteltu uusiksi, sähkötolppia on korjailtu ja yksi laitettu lisääkin, sähköt vedetty uusiksi sekä kulkureitti on neuvoteltu uusiksi. Kiitos aktiivisille kerholaisille työpanoksestanne, teidät muistetaan!

Vuoden ensimmäisessä NAC:ssa ensimmäinen sija oli hilkulla, ilman 1 1/2 tunnin QRX:ää teknisten ongelmien takia, olisi todennäköisesti kyseinen sija ollut meidän. Aktivaattoreina toimivat Markus OH1MN sekä Janne OH1SDR.

Järjestelyt vuorelle ovat muuttuneet ja omatoiminen meno sinne ei ole mahdollista mutta kulku on kuitenkin järjestettävissä halukkaille workkijoille ja se onnistuu helposti kun otat yhteyttä hallitukseen. Yhteystiedot löytyvät Yhdistys/Yhteystiedot.

73 de OH1AA ukkelit

Vastaa